Monday, March 7, 2016

Stitch-A-Photo

Transfer foto ke pattern cross stitch.

Harga: RM40

Jika berminat, boleh email foto yang jelas ke email yati_my@yahoo.com

Transfer foto ke pattern cross stitch. Harga RM40 termasuk postage

Terma dan Syarat Tempahan Stitch-A-Photo


  • Sila beri foto yang jelas. Pihak Yati and Stitch tidak akan bertanggungjawap jika hasil cross stitch kelihatan gelap kerana foto pelanggan sendiri. Contoh seperti lighting ada di bahagian belakang, jadi bahagian muka akan kelihatan gelap walaupun kulit muka cerah.   • Kami tidak akan edit gambar menggunakan Photoshop. Permintaan seperti ingin buang background dan transfer orang di depan sahaja, tidak akan dilayan. Begitu juga permintaan seperti untuk cerahkan gambar, tidak akan dilayan. Pelanggan diminta untuk lakukan sendiri kerja peng-editan. Kami hanya akan transfer gambar ke pattern cross stitch sahaja.

  • Customer boleh nyatakan nak guna kain count berapa, nak cross stitch saiz berapa, bajet color nak berapa, sebelum kerja membuat chart dilakukan. Sekiranya tiada request dari customer, kami akan transfer foto mengikut hasil stitch pattern yang paling jelas boleh dihasilkan. 

  • Kerja-kerja transfer ke pattern akan dimulakan selepas bayaran diterima. Untuk pattern yang banyak, pelanggan boleh bayar deposit dulu, dan baki dijelaskan selepas kesemua pattern siap. Apabila bayaran penuh sudah diterima, barulah pattern akan di print out dan di pos kepada pelanggan.